BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 100,00 EUR

GASILNI APARAT PZ50

GASILNI APARAT PZ50

Gasilni aparati Pastor pene se za prenosni gasilni aparat napolnijo z mešanico vode, aditivov in penjenja 9 litrov, za prenosni gasilni aparat pa 50 in 40 litrov mešanice vode in pene

622.20 

-
+

Opis

Gasilni aparati Pastor pene se za prenosni gasilni aparat napolnijo z mešanico vode, aditivov in penjenja 9 litrov, za prenosni gasilni aparat pa 50 in 40 litrov mešanice vode in pene. Glede na vrsto gasilnega aparata je sredstvo za penjenje lahko znotraj same posode (premiksna različica) ali v ločeni kartuši, ločeno od vode.

UPORABA: Gasilni aparati s peno so namenjeni predvsem gašenju začetnih požarov, ki vključujejo vnetljive tekočine (kategorija B) in trdne snovi (kategorija A).
Zaradi njihove učinkovitosti priporočamo uporabo teh gasilnih aparatov v kemični industriji, pristaniščih, ladjah, industrijskih obratih in skladiščih gorljivih materialov.

TypeVr9
Gasilni aparat z vložkom CO2 z nabojem 9 litrov vode.
Posebej varjeno držalo na ohišju gasilnega aparata omogoča enostavno in hitro namestitev v kateri koli prostor.

UPORABA: Za te gasilne aparate je značilno preprosto, zanesljivo in varno rokovanje. Če je uporabljen, izvlecite rumeni varnostni zatič in s pritiskom na gumb na zapiranju postavite gasilni aparat pod pritiskom, ki gasilni aparat pripravi na gašenje.
Po vsaki uporabi je treba gasilni aparat, tudi v primeru delnega praznjenja, napolniti pri pooblaščenem serviserju.

UPORABA: Gasilni aparati s polnjenjem 9 l vode so namenjeni predvsem za gašenje začetnih požarov s trdnimi snovmi (razred A). Zaradi tega so ti gasilni aparati odlična izbira za zaščito pred požari v lesni, tekstilni in papirni industriji ter skladiščih.

POZOR!
Vodni gasilni aparati niso namenjeni za gašenje požarov, ki vključujejo električne naprave pod napetostjo.

GASILNI APARAT PZ50

Za povpraševanje izpolnite spodnji obrazec